Actividades y Talleres

GIMNASIA ABDOMINAL HIPOPRESIVA

Els hipopressius són ara com ara, un dels programes d'exercicis més recomanats per tractar uns certs problemes relacionats amb el sòl pelvià.

Son ejercicios posturales y respiratorios que activan las principales cadenas miofasciales del cuerpo, provocando una mejora en la gestión de la presión y una mejora del tono muscular de la faja abdominal y suelo pélvico.

hipo=poc, pressiu= presió. Aquest tipus d'exercicis representa una innovadora proposta per a enfortir aquesta musculatura, sense arribar a generar la pressió que es produeix sobre aquesta zona amb la pràctica d'abdominals tradicionals. La seva pràctica continuada aporta molts beneficis, entre ells:

Reeducación Postural:: mejora la movilidad, aumenta la flexibilidad, menor pesadez, menos dolor)

Mejora Respiratoria: l'estirament i la mobilitat del diafragma facilita la ventilació i amplia la capacitat respiratòria.

Recuperación Suelo Pélvico:: eleva i descomprimeix els òrgans interns, prevé i millora problemes d'incontinència urinària i fecal. Prevé i millora aparició de prolapses.

Mejora la Función Sexual: Més to en el sòl pelvià, major reg sanguini perineal, millora propioceptiva del perineu, augment del control, descompressió perineal més predisposició anímica.

Reducción Perímetro Cintura: de 2 a 10 cm en sólo 2 meses de realizar 20 minutos de LPF (low pressure fitness) dos días a la semana.

Aumento Rendimiento Deportivo


HIPOPRESSIUS SÍ,

PERÒ NO SOLA:


La postura es clave para una correcta ejecución de los ejercicios hipopresivos.

Todo y que los fundamentos posturales pueden quedar claros mentalmente, sólo después de varias sesiones de práctica se pueden integrar correctamente gracias al gran trabajo motriz y propioceptivo que nos aporta esta técnica.

Es requereix d'una certa habilitat i destresa per a saber reconèixer els eixos, distribuir bé el pes i activar simultàniament les diferents línies de força del nostre cos.

És important doncs que les primeres sessions les aprenguis de la mà d'un professional que t'ajudi a reconèixer les bases posturals i a saber activar les estructures i teixits implicats en l'estabilització postural.

Et recomano que t'apuntis a les classes d'iniciació, per garantir l'aprenentatge d'una manera precisa, progressiva i respectuosa amb el teu cos.


CONCIENCIA SUELO PÉLVICO:Es un lugar íntimo, muy personal y en ocasiones muy desconocido…

El periné ocupa un lugar estratégico en nuestro cuerpo: la intimidad de la pelvis. Está tan escondido que en ocasiones no tenemos acceso a él.

En el nostre espai Heka, considerem que la consciència és important per a recuperar l'equilibri, per això, t'oferim aquestes classes de treball corporal conscient, on el perineu és el gran protagonista.

¿Qué haremos?

-Restablecer conexiones neurales en esta zona, recuperar sus funciones, su fuerza y su vitalidad.

¿Cómo?

– Exercicis pràctics per a flexibilitzar i relaxar aquesta musculatura, estiraments i tècniques de relaxació.

- Ejercicios de sensorio-percepción y visualización.

– Diferents propostes d'exercicis per a integrar la petita zona del perineu en el cos global amb propostes de coordinació amb altres parts del cos i la seva sincronització amb la respiració.

Pilates Fusión


Mètode contrastat que combina exercicis de respiració, treball muscular i control motor.

El Pilates Fusión parte de la biomecánica del movimiento e incluye el trabajo de la gimnasia abdominal hipopresiva.

Actividad Física para Embarasadas:


Taller on es treballa la consciència postural, la força, la tonificació, mobilitat i flexibilitat en funció del trimestre de gestació i necessitats de la dona per gaudir d'un embaràs saludable i afavorir un bon naixement.

Danza Creativa:


Els nens i nenes necessiten el moviment i, què millor que conectar el cos amb la música? Ballar, improvitzar i deixar que el cos es mogui lliurement. Els petits i les petites creen un espai de joc i ball acompanyat de la música, barrejant les tècniques de dansa clàssica i moderna per potenciar l'expressió i la creativitat corporal.

Gimnasia para

Mayores:


És important que les persones de la tercera edat es mantinguin actives i continuïn exercitant el cos per portar una vida sana i independent. Les classes consten d'exercicis de baix impacte, millorant la força, l'equilibri i les funcions cognitives, a part de passar-ho bé.

Horari Activitats