Col·laboradores

Mireia

Fisioterapeuta

Georgina

Instructora Pilates

Joaquina

Hipopressius i consciència postural

Mireia

Osteòpata

Neus

Psicòloga

Gemma

Llevadora

Amor

Pediatre

Mireia

Sóc la Mireia Desumvila Tarrés, fisioterapeuta especialitzada en aparell locomotor, dolor i

alteracions viscerals.

Crec que la clau per poder tenir salut es trovar una sincronía i un equilibri entre el cos i la ment i que els pilars per poder aconseguir-ho es basen en el contacte amb la natura, una alimentación sana i el moviment. Aixó es el que busco també a la meva vida, per aixó he sentit la necessitat de viure a prop de la muntanya, a la Serralada Litoral, on m’encanta sortir a passejar, a correr i a desconectar.

Aquesta manera d’entendre la vida ha guiat també la meva manera de treballar, m’agrada entendre el paciente d’una manera global i holística, aplicant tractaments individualitzats i sempre tenint en compte el context de cada persona.

Per aixó, després de formar-me en fisioterapia esportiva, patologies específiques del aparell locomotor, extremitat inferior i punció seca, vaig sentir la necessitat d’ampliar els meus coneixements i endinsar-me en el món de la patología visceral i l’abordatge del pacient amb dolor. Això m’ha donat moltes eines per entendre el procés de cada pacient des d’una miradamés amplia i aplicar un enfoque de valoració i tractament molt més complert i sistemic.


Georgina

Comença a formar-se des-de molt petita en dansa clàssica.

Realitza el magisteri a L'Escola de Danses, Aida V. Mastrazzi a Buenos Aires.

Realitza una formació i perfeccionament en dansa contemporània i es diploma com a ballarina intèrpret al Teatre general San Martín. Realitza la formació de monitora de Pilates, ampliant així els seus coneixements de biomecànica del moviment i mobilitat anatòmica, a Argentina.

A Barcelona, ​​ciutat on decideix establir-se, descobreix la seva passió pel circ i inicia estudiar trapezi, teles acrobàtiques i dansa vertical.

Funda la seva pròpia companyia d'espectacles La Nouvelle Epoque i el laboratori de dansa aèria

AerialDanceLab.

S'especialitza en dansa clàssica, contemporània i modern jazz, teles aèries, pilates mat, pilates aeri, educació postural i flexibilitat. A més, imparteix classes complementàries al treball de formació en dansa, que es basen en la preparació física funcional, utilitzant mètodes com l'animal flow, la barre à terre i l'estirament integral anatòmic.

Joaquina

El meu nom és Joaquina López.

 Inspirada des de petita per valors de Justícia i Transformació Social, vaig estudiar Treball Social a la Universitat d'Alacant. En acabar els meus estudis, amb 22 anys vaig començar a treballar en temes relacionats amb serveis socials.

Diferents esdeveniments a la meva vida personal i familiar i una gran inquietud per l'autoconeixement i el desenvolupament personal, em van portar a buscar respostes al món del Ioga.

Després d'una formació de 4 anys la idea de fer classes i de transmetre tota aquesta bellesa que jo havia trobat al Ioga es va anar fent cada vegada més clara en mi. De manera que als 30 anys vaig deixar la meva feina com a Treballadora Social, per dedicar-me de ple a fer allò amb què sentia que realment podia ajudar els altres en la recerca d'autoconeixement físic, mental i emocional i aportar el meu granet de sorra al món.

Imparteixo classes de Ioga des de 1998 i estic acreditada amb el certificat de professionalitat d'Instrucció a Ioga per la Generalitat de Catalunya (AFDA0311).

 Estic especialitzada en Ioga terapèutic aplicat a lesions i patologies.

 La meva experiència personal en el meu embaràs, part i postpart em van portar a interessar-me pel món de sòl pelvià femení i el 2012 vaig descobrir els abdominals hipopressius.

 Des de llavors, no he deixat de formar-me i els hipopressius formen part de la meva pràctica personal i són eina fonamental a la meva proposta de treball.

 Tots aquests anys d'estudi, pràctica personal i experiència fent classes col·lectives, han anat donant fons i forma a la meva feina i avui ofereixo també classes individuals on puc adaptar les propostes a les necessitats i característiques biomecàniques dels meus alumnes, per aconseguir millors resultats .

Mireia

Sóc la Mireia Arnau, visc a Breda. M’agrada practicar esport, estar temps amb la meva familia, estar en contacte amb la natura i portar una vida saludable. Mentre estudiava fisioteràpia a la universitat vaig fer un curs introductori a l’osteopatia i se’m va obrir el món, al moment vaig veure clara la meva línia professional.

Mentre Treballava en diferents hospitals I centres de fisioteràpia vaig començar a cursar el Master d’Osteopatia. En acabar-lo vaig començar a col·laborar com a docent en el mateix master tant en l’àrea clínica guiant als estudiants en la part pràctica amb pacients reals com en les aules durant més de 12 anys especialment en l’àrea de cranial. He donat classes a la Universitat de Vic també sobre la mecànica de columna vertebral. Estic en constant formació, per mi com a professional és imprescindible mantenir-se al dia però més enllà de poder donar resposta a les necessitats dels pacients em formo perquè m’apassiona seguir coneixent i entenent el funcionament de la persona i el seu desenvolupament no només des d’un punt de vista purament anatòmic (també) sinó tenint en compte tot el seu món. I sí, m’apassiona l’anatomia, la salut en totes les seves formes i expressions en el cos. Entendre com reacciona el nostre cos davant de la nostre quotidianitat, quin impacte té en la nostre postura, en els nostres moviments, en el nostre organisme i com cada cèl·lula dels nostres cos s’adapta a tots aquests factors I poder col·laborar en què la salut del pacient es reestableixi, aquesta és la meva passió. He realitzat molts cursos vinculats a la fisioteràpia però sobretot a l’osteopatia: espasmes endocranials, síndromes cervicogènics, sistema digestiu, Osteopatia Biodinàmica, Endocrinologia, Abordatge en la dona embarassada, part I post part, posturologia, manipulacions vertebrals I un llarg etc però sí que és cert que ens últims anys la meva atenció ha anat en direcció a l’Osteopatia Pediàtrica. Sovint pensem que l’anatomia i fisiologia dels nens és igual a la dels adults però en petit i més lluny d’això tenen unes condicions, capacitatsi particularitats en cada moment del seu desenvolupament que van canviant i es van adaptant al seu creixement i això comporta tota una sèrie d’adaptacions. Poder acompanyar en aquest procés col·laborant en què aquests canvis es realtizin de la millor manera pos0sible em té fascinada.

Amor

Sóc la Amor Minayo Martín, pediatre integrativa. Estic llicenciada en medicina i cirurgia iespecialista en pediatria i les seves àrees específiques… però també amant de continuar aprenent més enllà del paradigma mèdic convencional integrant herbolària, aromateràpia, alimentació conscient, gestió emocional…

Acompanyo famílies i infàncies des de la gestació fins al final de la adolescència de manera respectuosa i propera, promovent l'autonomia en salut des del (auto)coneixement i la informació actualitzada.

Gemma

Sóc la Gemma Aguilar, llevadora formada a Anglaterra, on vaig estar treballant sis anys. Desde que vaig acabar l’especialitat de llevadora al 2016, he estat en formació continuada sobre lactància materna, acupuntura durant l’embaràs i part, la recuperació del sol pelvià després del part, acompanyamet al part a casa i teràpies complementàries entre d’altres. 

Durant la meva trajectoria professional he pogut agafar força experiencia acompanyant gestacions de baix i alt risc, parts a casa, atenció primària i dol gestacional, sobre el qual també en sóc formadora.

 Un dels camps on vibro més és en l’acompanyament a l’embaras i part de baix risc, formar-me fora em va donar l’enorme l’oportunitat d’ampliar la visió i creure, encara més, en el nostre poder de creació de vida i la nostra fisiologia. 

Una de les parts més importants per a mi és acompanyar a la dona de manera holística, considerant la part física, emocional i espiritual com un tot. De la mateixa manera, considero essencial posar al centre les cures de la dona i del nadó, un binomi importantíssim, tot desde una visió respectuosa i amorosa, sense judici. I mai oblidant a la parella/acompanyant, ja que té un rol essencial.  El fet de ser mare puc dir que m’ha ajudat en la meva feina, a obrir encara més la mirada, amb les mans obertes i humilitat. Posant-hi la més pura essència. 


Neus

Sóc la Neus Estrada, psicòloga.

Sempre he sentit una disposició a acompanyar a les persones. I el meu camí va començar estudiant psicologia.

T'ajudo a saber qui ets tu, comprendre què et genera malestar i perquè. Un cop comprens què està passant, t'acompanyo a posar-te unes noves ulleres davant situacions que et resulten incòmodes i doloroses per a que puguis veure-les des d'una altra mirada. T'acompanyo en el camí de des-cobrir-te i coneixe't una mica més de tu a través del teu cos. 

Per fer-ho treballo des d'un enfoc corporal i holístic. Aquí et porto algunes de les meves formacions. M'he format en Psicologia, Biografia Humana, Dol i pèrdua, Focusing (enfoc corporal) i Psicologia perinatal. Em nodreixo també d'altres fonts com poden ser la sistèmica. 

Si t'hagués de dir-te una frase et diria: "En cap lloc com en el teu cos hi ha tanta veritat".

Trobar coherència entre sentir, pensar i fer des de l'enfoc coporal és un regal.

 Fins aviat!