Activitats i Tallers

GIMNÀSTICA ABDOMINAL HIPOPRESSIVA

Els hipopressius són ara com ara, un dels programes d'exercicis més recomanats per tractar uns certs problemes relacionats amb el sòl pelvià.

Són exercicis posturals i respiratoris que activen les principals cadenes miofasciales del cos, provocant una millora en la gestió de la pressió i una millora del to muscular de la faixa abdominal i sòl pelvià.

hipo=poc, pressiu= presió. Aquest tipus d'exercicis representa una innovadora proposta per a enfortir aquesta musculatura, sense arribar a generar la pressió que es produeix sobre aquesta zona amb la pràctica d'abdominals tradicionals. La seva pràctica continuada aporta molts beneficis, entre ells:

Reeducació Postural: millora la mobilitat, augmenta la flexibilitat, menor pesadesa, menys dolor)

Millora Respiratòria: l'estirament i la mobilitat del diafragma facilita la ventilació i amplia la capacitat respiratòria.

Recuperació Sòl Pelvià: eleva i descomprimeix els òrgans interns, prevé i millora problemes d'incontinència urinària i fecal. Prevé i millora aparició de prolapses.

Millora la Funció Sexual: Més to en el sòl pelvià, major reg sanguini perineal, millora propioceptiva del perineu, augment del control, descompressió perineal més predisposició anímica.

Reducció Perímetre Cintura: de 2 a 10 cm en només 2 mesos de realitzar 20 minuts de LPF (low Pressure Fitness) dos dies a la setmana.

Augmento Rendiment Esportiu


HIPOPRESSIUS SÍ,

PERÒ NO SOLA:


La postura és clau per a una correcta execució dels exercicis hipopressius.

Tot i que els fonaments posturals poden quedar clars mentalment, només després de diverses sessions de pràctica es poden integrar correctament gràcies a la gran feina motriu i propioceptiu que ens aporta aquesta tècnica.

Es requereix d'una certa habilitat i destresa per a saber reconèixer els eixos, distribuir bé el pes i activar simultàniament les diferents línies de força del nostre cos.

És important doncs que les primeres sessions les aprenguis de la mà d'un professional que t'ajudi a reconèixer les bases posturals i a saber activar les estructures i teixits implicats en l'estabilització postural.

Et recomano que t'apuntis a les classes d'iniciació, per garantir l'aprenentatge d'una manera precisa, progressiva i respectuosa amb el teu cos.


CONSCIÈNCIA DEL SÒL PELVIÀ:És un lloc íntim, molt personal i a vegades molt desconegut…

El sòl pelvià ocupa un lloc estratègic en el nostre cos: la intimitat de la pelvis. Està tan amagat que a vegades no tenim accés a ell.

En el nostre espai Heka, considerem que la consciència és important per a recuperar l'equilibri, per això, t'oferim aquestes classes de treball corporal conscient, on el perineu és el gran protagonista.

Què farem?

-Restablir connexions neurals en aquesta zona, recuperar les seves funcions, la seva força i la seva vitalitat.

Com?

– Exercicis pràctics per a flexibilitzar i relaxar aquesta musculatura, estiraments i tècniques de relaxació.

– Exercicis de sensori-percepció i visualització.

– Diferents propostes d'exercicis per a integrar la petita zona del perineu en el cos global amb propostes de coordinació amb altres parts del cos i la seva sincronització amb la respiració.

Pilates Fusió


Mètode contrastat que combina exercicis de respiració, treball muscular i control motor.

El Pilates Fusió parteix de la biomecànica del moviment i inclou el treball de la gimnàstica abdominal hipopressiva.

Activitat Física per Embarassades:


Taller on es treballa la consciència postural, la força, la tonificació, mobilitat i flexibilitat en funció del trimestre de gestació i necessitats de la dona per gaudir d'un embaràs saludable i afavorir un bon naixement.

Dansa Creativa:


Els nens i nenes necessiten el moviment i, què millor que conectar el cos amb la música? Ballar, improvitzar i deixar que el cos es mogui lliurement. Els petits i les petites creen un espai de joc i ball acompanyat de la música, barrejant les tècniques de dansa clàssica i moderna per potenciar l'expressió i la creativitat corporal.

Gimnàstica per la

Gent Gran:


És important que les persones de la tercera edat es mantinguin actives i continuïn exercitant el cos per portar una vida sana i independent. Les classes consten d'exercicis de baix impacte, millorant la força, l'equilibri i les funcions cognitives, a part de passar-ho bé.

Horari Activitats